Gama de modele SKODA MQB

Compatibilitate cu autoturimele SKODA MQB ->2013

mib886 b7

Avantajele unității MiB

mib meniu

Meniuri OEM

Toate unitățile Audiosources MiB au meniurile Volkswagen OEM Discover Pro 2018.

mib radio

Radio Logo

In meniul de radio se pot salva atăt numele căt si logourile posturilor radio. Lista completă a pictogramelor este salvată in memoria intrenă a aparatului și se poate accesa in timpul memorării posturilor.

mib ips

Power pedal box

Unitatea MiB are integrat portul de comunicație si instalată aplicația necesară pentru funcția de IPS (power pedal) care va îmbunătați remarcabil perfornanțele dinamice ale autoturismului. *Necesită interfața pedal box. .

mib android

Meniu Android

In afara meniurilor Discover Pro2 OEM standrad, unitatea mai are unul dedicat exclusiv aplicațiilor android instalate pe aparat.

mib aid

Informații Ceasuri bord

Acest ecran se activează automat când există informații venite dinpre ceasurile de bord- deschidere portieră,centură etc.Oferă in timp real informațiile preluate de pe magistrala can a mașinii si are un look identic cu ceasurile digitale VW (AID).

Vrei să vezi TOATE meniurile?

>>Click Aici!<<
Video play

Specificații Tehnice

Hardware CPU

Ecran Display

Conectivitate Date

Multimedia & Bluetooth

Radio AM / FM

Audio

Video & Multimedia

Navigație & Android

Conectori & Optionale

Opțiuni

Interfață Pedal Box

Aceasta se conecteaza între unitatea MIB și conectorul pedalei de accelerație.

Interfața Pedal Box imbunătățește timpul de răspuns al accelerației, optimizînd-o in funcție de modul setat direct de pe ecranul unității MiB: Eco,Comfort,Sport,Track. În Fiecare dintre aceste moduri exista 5 presetări, deci in total sunt 20 de combinații distincte. Mașina devine mult mai responsivă la comanda de accelerație a șoferului, se elimină timpul mort de raspuns,(lag) se accentuează mult sportivitatea autoturismului și se poate îmbunatăți consumul de carburant in modul Eco.

Modul Carplay

Adaugă un port USB dedicat Mirrorlink&CarPlay

Această opțiune permite conectarea unui telefon Android sau iOS prin cablul de date în portul USB dedicat și va permite oglindirea ecranului mobil direct pe ecranul navigației MiB.(Mirrolink/Android Carplay/iOS)

Mai multe informații?

Completează formularul de contact!

×