Termenii si condițiile din cadrul acestui site sunt in conformitate cu prevederile OUG 34/2014privind drepturile consumatorilor persoane fizice în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii conform OG 21/1992 privind protectia consumatorilor și conform Legii 449/2003 privind garanțiile și drepturile asociate acestora.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Inainte de expirarea perioadei de retragere (14 zile), sunteti obligați să ne informați cu privire la decizia dvs. de retragere din contract.

Obligatiile dvs in cazul retragerii

Clientul este obligat să returneze produsele catre societatea noastră, fara intărziere nejustificată si in decurs de cel mult 14 zile de la data la care ne-a comunicat decizia de retragere din contract. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de retragere de 14 zile.Clientul suportă costurile directe legate de returnarea produselor. Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteţi comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Returul produsului se face cu toate accesoriile livrare, cu etichetele inițiale intacte, certificatul de garanție în original și toate documentele cu care a fost livrat. Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca nou, Audiosources.ro îşi rezervă dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea în stadiul initial.

Diminuarea valorii se va realiza si in cazul in care produsul prezinta urme de montare in bord Produsele comercializate de catre noi detin mufa adaptoare plug&play astfel incat verificarea functionalitatii produsului se poate testa fara a aduce modificari, conectand mufele adaptoare. In functie de gradul de uzura se va percepe o diminuare a valorii incepind cu 30% din pretul initial de achizitie.

Dvs sunteti responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. Societatea noastra va face dovada diminuarii valorii produselor care rezulta diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor care nu va fi descurajanta pentru dvs astfel incat sa va impiedicam exercitarea dreptului de retragere.

Litigii.

Orice litigiu aparut intre Clienti si furnizor va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane. Dacă sunteți nemulțumit de anumite produse sau servicii pe care le-ați cumpărat de pe site, puteți utiliza platforma de solutionare online a reclamatiilor pentru a depune o reclamație și a solicita soluționarea ei cu ajutorul unei entități independente de soluționare a litigiilor.

Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti. Site-ul nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. Societatea noastra respecta prevederile Legii nr. 677/2001 cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, fiind inregistrata ca operator de date cu caracter personal. Clientii sunt asigurati de confidentialitatea datelor furnizate, acestea sunt solicitate exclusiv in scopul procesarii comenzilor si livrarii produselor la locul agreat impreuna cu reprezentantul societatii.